Snelle bezorging

Met Track & Trace.

30 dagen bedenktijd

Op je gemak beoordelen.

0item(s)

Er zit niets in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Next generation swag, gesponsord door jouw bedrijf.

Tile is zowel betaalbaar als nuttig. In plaats van telkens dezelfde promotionele cadeaus, mag je, je klanten of medewerkers ook wel eens iets leuks cadeau doen. Iets wat zij vervolgens dagelijks kunnen gebruiken en waarmee zij items in de gaten kunnen houden die voor hen belangrijk zijn. Tile is iets wat iemand altijd bij zich zal dragen, met jouw logo er op.


De mogelijkheden zijn eindeloos.

Loyaliteitsprogramma's, weggeefactie of als cadeau aan medewerkers, managers of klanten bijvoorbeeld.

Met een vleugje van de beste technieken.

Bij Tile geloven ze dat techniek, design en vindingrijkheid problemen kunnen oplossen die de meesten van ons voor onmogelijk hielden. Simpele oplossingen, toegepast op een nieuwe manier, kunnen uiteindelijk krachtige resultaten opleveren.

Ontdek

Als jij, of een andere Tile gebruiker, in de buurt komt van je verloren Tile zal je een push bericht krijgen met een update van de locatie.

Op de kaart

Of je de Tile nou hebt laten liggen op kantoor of in de kamer naast je, de Tile app laat een map zien met de laatst geziene locatie.

Gebruik de community

Als je buiten het bereik bent van Bluetooth kun je de Tile als 'verloren' opgeven. Per direct zal dan iedereen met de Tile app zoeken naar jouw item.

Gebruikers vinden Tile geweldig en laten dit graag aan anderen zien.

En omdat Tile sleutels en andere items vindt die belangrijk zijn voor mensen, zijn positieve associaties extreem aanwezig. Stel je voor dat je jouw logo op een Tile print en Tile uitdeelt aan je medewerkers of ter promotie. Voor meer informatie klik op een van de onderstaande opties.

Direct offerte aanvragen